DETOXNER® PDS* ONDERHOUD is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex**, een biologisch actieve verbinding afkomstig uit planten.

OVER DETOXNER® PDS ONDERHOUD

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)* doet zich doorgaans voor het eerst voor in de late adolescentie of jonge volwassenheid, en zelden na de leeftijd van vijftig jaar. Er zijn bijna twee keer zoveel vrouwen als mannen die aan PDS lijden. PDS is een aandoening die zorgt voor buikpijn, kramp, verstopping en/of diarree, winderigheid en/of een opgeblazen gevoel. Andere symptomen zijn bijvoorbeeld een verandering in de frequentie of het uiterlijk van de ontlasting, een gevoel van onbeheersbare aandrang voor ontlasting en niet of moeilijk naar het toilet kunnen. Een evenwichtig, gehydrateerd darmstelsel is een belangrijke stap bij de beheersing en het voorkomen van het oplaaien van de klachten, en bij het verlichten van de symptomen van PDS. En zo komen we bij de rol.

In uw darmen komen miljarden bacteriën voor, zowel nuttige als schadelijke. Normaal gesproken is deze darmflora goed in evenwicht. Maar Prikkelbare Darm Syndroom verstoort het evenwicht, waardoor de ontlasting onregelmatig wordt, en de activiteit van de darmen verstoord raakt en daarmee ook het vochtgehalte en de kneedbaarheid van uw ontlasting.

DETOXNER® PDS ONDERHOUD is een kwalitatief hoogwaardig bioactief product dat snel uw darmfunctie optimaliseert en helpt de symptomen van PDS te verlichten. Het effect van DETOXNER® PDS ONDERHOUD kan al worden opgemerkt op de eerste dag van gebruik.

WAT IS DETOXNER® PDS ONDERHOUD?

DETOXNER® PDS ONDERHOUD is een kwalitatief hoogwaardig bioactief product dat snel uw darmfunctie optimaliseert en helpt de symptomen van PDS te verlichten.

DETOXNER® PDS ONDERHOUD is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex, een bioactieve stof afkomstig van planten. Het 2QR complex is uniek in zijn vermogen om selectief schadelijke bacteriën te neutraliseren. De prebiotische ingrediënten fungeren als ‘power food’ voor de nuttige bacteriën en ondersteunen hun ontwikkeling en groei. Zodoende herstelt DETOXNER® PDS ONDERHOUD het evenwicht van de darmflora, waarbij de darmfunctie wordt aangepast en geoptimaliseerd. DETOXNER® PDS ONDERHOUD stimuleert ook de opname van waardevolle nutriënten aan de hand van een bijzondere combinatie van vezels, (psyllium en inuline), die de darmbewegingen en het vochtgehalte van uw ontlasting regelen. Deze plantaardige vezels bevorderen ook de activiteit van uw darmen en verbeteren de consistentie van de ontlasting.

WANNEER KAN IK DETOXNER® PDS ONDERHOUD GEBRUIKEN?

DETOXNER® PDS ONDERHOUD wordt gebruikt om de symptomen van het PDS te verlichten gedurende een periode van een maand. Het is bedoeld voor volwassenen en kinderen ouder dan 16 jaar die last hebben van het PDS of de symptomen ervan. DETOXNER® PDS ONDERHOUD is een natuurlijk product dat op regelmatige basis gebruikt mag worden. Wij adviseren u om DETOXNER® PDS Onderhoud niet langer dan 30 opeenvolgende dagen te gebruiken, zodat de darmflora en het darmsysteem hun vernieuwde, natuurlijke evenwicht kunnen hervinden zonder de ondersteuning van DETOXNER® PDS ONDERHOUD

WANNEER MOET IK DETOXNER® PDS ONDERHOUD NIET GEBRUIKEN?

  • Als u overgevoelig bent voor een of meer ingrediënten
  • Als u plotselinge buikpijn krijgt
  • Als u onduidelijke buikpijn ervaart of als er kans op een darmperforatie is
  • Als u aan een acute, inflammatoire darmziekte lijdt (zoals colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn)
  • Als u last heeft van een darmobstructie
  • Als u darmchirurgie heeft ondergaan
  • Als u een kind onder de 16 jaar bent

 

Download meer informatie over DETOXNER® PDS ONDERHOUD hier.

DETOXNER® PDS ONDERHOUD is een medisch hulpmiddel, lees de bijsluiter voor gebruik.